Υπονόμευση δικαιοσύνης

Καταχωρήθηκε από τον χρήστη στις 17 Ιούλιος 2017, στις 10 : 26 ΠΜ Print

Υπονόμευση δικαιοσύνης

«Η τοποθέτηση της κ. Θάνου στο νομικό γραφείο του πρωθυπουργού είναι νόμιμη, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και ηθική. Δεν μπορείς πριν από μερικές ημέρες να ηγείσαι του θεσμού του ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας και αμέσως μετά να υποστηρίζεις ένα συγκεκριμένο κόμμα» επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων.
Ακόμη υπογραμμίζεται «Τα παιχνίδια στην πλάτη της  Δικαιοσύνης  είναι πολύ επικίνδυνα, γιατί υπονομεύουν ένα  κορυφαίο θεσμό της ελληνικής πολιτείας και γιατί φανερώνουν ότι πάντα οι κυβερνήσεις θέλανε υποταγμένη την Δικαιοσύνη. Εάν χαθεί το κύρος της Δικαιοσύνης ναρκοθετείται η λειτουργία του ελληνικού κράτους. Να σκεφθούν λοιπόν, καλά τις ενέργειες και τις δηλώσεις τους, τόσο ο κ. Τσίπρας, όσο και ο κ. Μητσοτάκης. Δεν μπορεί η χώρα να πληρώσει το τίμημα μιας ακόμη μικροκομματικής σκοπιμότητας προκειμένου να εξυπηρετηθούν συμφέροντα ένθεν κακείθεν».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , , , , , , , ,

Related Posts

Comments are closed.Η «ΔΕΣΜΕΥΣΗ» (ψηφιακή εφημερίδα) θα ενημερώνει
τους αναγνώστες της σε Ελλάδα και εξωτερικό με συνέπεια, σε όποιες πολιτικές και οικονομικές αλλαγές προκύψουν.

Στόχος είναι οι πολίτες να εμπιστευτούν το ψηφιακό έντυπο και να αναγνωρίσουν την δημοσιογραφική έρευνα για να μπορούν να αγγίξουν όλες τις πτυχές της αλήθειας.


Η αρχή της δημοσιογραφίας είναι "όλα στο φώς" και ο αναγνώστης θα κρίνει και θα διαπιστώσει τα πραγματικά γεγονότα.

«Πρώτα Θέματα»
Επιπροσθέτως μέσω της εφημερίδας θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική μορφή τα «Πρώτα Θέματα». Πρόκειται για τις κυριότερες ειδήσεις της βδομάδας.