Σύμφωνο συνεργασίας Πανεπιστημίου Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κίνας

Καταχωρήθηκε από τον χρήστη στις 6 Νοέμβριος 2017, στις 19 : 24 ΜΜ Print

Σύμφωνο συνεργασίας Πανεπιστημίου Κρήτης-Πανεπιστήμιο Κίνας

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το Πανεπιστήμιο ZHENGZHOU της Κίνας υπέγραψαν σύμφωνο συνεργασίας στον Τομέα της Εκπαίδευσης και της Έρευνας την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017, στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με το μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο έχει πενταετή διάρκεια, θα πραγματοποιούνται συνεργασίες και ανταλλαγές φοιτητών και καθηγητών, σε τομείς ενδιαφέροντος των δυο πλευρών όπως είναι η έρευνα, η επαγγελματική ανάπτυξη, οι υποδομές βιβλιοθηκών και άλλων ακαδημαϊκών υπηρεσιών που θα διευκολύνουν φοιτητές και εκπαιδευτικό προσωπικό στις σπουδές και στην ακαδημαϊκή καριέρα αντίστοιχα. Μια συνεργασία που όπως τονίστηκε αναμένεται να έχει πολλαπλά οφέλη για το νησί της Κρήτης τόσο εκπαιδευτικά όσο οικονομικά και πολιτιστικά.
Παρών στη υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας ήταν  ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Κωνσταντίνος Σπανουδάκης, ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Zhengzhou κ. Guohe Han, η Πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Ελένη Βασιλάκη, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, η Πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας κ. Έφη Αβδελά, η Αντιπρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Ασπασία Χατζηδάκη, και η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κ. Πέλλα Καλογιαννάκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

ΝΕΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Comments are closed.Η «ΔΕΣΜΕΥΣΗ» (ψηφιακή εφημερίδα) θα ενημερώνει
τους αναγνώστες της σε Ελλάδα και εξωτερικό με συνέπεια, σε όποιες πολιτικές και οικονομικές αλλαγές προκύψουν.

Στόχος είναι οι πολίτες να εμπιστευτούν το ψηφιακό έντυπο και να αναγνωρίσουν την δημοσιογραφική έρευνα για να μπορούν να αγγίξουν όλες τις πτυχές της αλήθειας.


Η αρχή της δημοσιογραφίας είναι "όλα στο φώς" και ο αναγνώστης θα κρίνει και θα διαπιστώσει τα πραγματικά γεγονότα.

«Πρώτα Θέματα»
Επιπροσθέτως μέσω της εφημερίδας θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική μορφή τα «Πρώτα Θέματα». Πρόκειται για τις κυριότερες ειδήσεις της βδομάδας.