Πρόγραμμα Βιομηχανικές Υποτροφίες

Καταχωρήθηκε από τον χρήστη στις 15 Ιούλιος 2017, στις 13 : 31 ΜΜ Print

Πρόγραμμα Βιομηχανικές Υποτροφίες

Το Πρόγραμμα Βιομηχανικές Υποτροφίες ξεκίνησε στις 5 Ιουλίου 2017 με μια ιδιαίτερη εκδήλωση, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο «Θέμις Κανελλόπουλος»  του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος», στα πλαίσια του 5th Hellenic Forum for Science Technology and Innovation. Το Πρόγραμμα που αποσκοπεί στην ενίσχυση ταλαντούχων νέων Ερευνητών με ενδιαφέρον για την εφαρμοσμένη βιομηχανική έρευνα. Το Πρόγραμμα υλοποιείται με βάση δωρεά  ύψους 4 εκατ ευρώ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Ανακοινώθηκαν 60 Υποτροφίες: 22 για Υποψηφίους Διδάκτορες (τετραετείς), 29 για Μεταδιδακτορικούς Συνεργάτες (τριετείς) και 9 για Συνεργαζόμενους Ερευνητές (τετραετείς).
Για κάθε Υποτροφία, μία συνεργαζόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα καλύπτει το ισοδύναμο ενός χρόνου αποδοχών. Η συνολική ιδιωτική συμμετοχή στο Πρόγραμμα ανέρχεται στο 1.5 εκατ. ευρώ. Τα επόμενα χρόνια οι νέοι Υπότροφοι θα υλοποιήσουν τις Προτάσεις που υπέβαλλαν και που αφορούν στην Βιομηχανική Έρευνα του άμεσου ενδιαφέροντος της συμμετέχουσας Εταιρείας, στις ερευνητικές υποδομές των Εργαστηρίων του Κέντρου, υπό την κοινή επίβλεψη Συμβούλων από τις συμμετέχουσες Εταιρείες και Ερευνητών του Δημοκρίτου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

ΝΕΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ , , , , , , , , , ,

Related Posts

Comments are closed.Η «ΔΕΣΜΕΥΣΗ» (ψηφιακή εφημερίδα) θα ενημερώνει
τους αναγνώστες της σε Ελλάδα και εξωτερικό με συνέπεια, σε όποιες πολιτικές και οικονομικές αλλαγές προκύψουν.

Στόχος είναι οι πολίτες να εμπιστευτούν το ψηφιακό έντυπο και να αναγνωρίσουν την δημοσιογραφική έρευνα για να μπορούν να αγγίξουν όλες τις πτυχές της αλήθειας.


Η αρχή της δημοσιογραφίας είναι "όλα στο φώς" και ο αναγνώστης θα κρίνει και θα διαπιστώσει τα πραγματικά γεγονότα.

«Πρώτα Θέματα»
Επιπροσθέτως μέσω της εφημερίδας θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική μορφή τα «Πρώτα Θέματα». Πρόκειται για τις κυριότερες ειδήσεις της βδομάδας.