Παράδοση Κάρλες Πουτζεδμόν

Καταχωρήθηκε από τον χρήστη στις 5 Νοέμβριος 2017, στις 21 : 35 ΜΜ Print

Παράδοση Κάρλες Πουτζεδμόν

Παραδόθηκε ο Κάρλες Πουτζδεμόν στις βελγικές αρχές, το πρωί της Κυριακής 5 Νοεμβρίου 2017, είδηση που μετέδωσε πρώτο το βελγικό κρατικό κανάλι VRT και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε και επίσημα. Ο αποπεμφθείς ηγέτης της Καταλωνίας και τέσσερα μέλη της κυβέρνησής του, που είχαν καταφύγει στις Βρυξέλλες, εμφανίστηκαν εθελοντικά στο αρχηγείο της βελγικής αστυνομίας, μαζί με τους δικηγόρους τους, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Οι πέντε θα καταθέσουν αργότερα μέσα στην ημέρα, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της βελγικής εισαγγελίας, Ζιλ Ντεζεμέπ, αναφέροντας ότι παραδόθηκαν στην ομοσπονδιακή αστυνομία και είναι υπό κράτηση από τις 9 το πρωί, αλλά δεν έχουν συλληφθεί.
Το πρωί της Δευτέρας ο δικαστής θα εκδώσει την απόφασή του για την τύχη τους, κάτι που μπορεί να σημαίνει από σύλληψη και προφυλάκιση, μέχρι να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΑ , , , , , , ,

Related Posts

Comments are closed.Η «ΔΕΣΜΕΥΣΗ» (ψηφιακή εφημερίδα) θα ενημερώνει
τους αναγνώστες της σε Ελλάδα και εξωτερικό με συνέπεια, σε όποιες πολιτικές και οικονομικές αλλαγές προκύψουν.

Στόχος είναι οι πολίτες να εμπιστευτούν το ψηφιακό έντυπο και να αναγνωρίσουν την δημοσιογραφική έρευνα για να μπορούν να αγγίξουν όλες τις πτυχές της αλήθειας.


Η αρχή της δημοσιογραφίας είναι "όλα στο φώς" και ο αναγνώστης θα κρίνει και θα διαπιστώσει τα πραγματικά γεγονότα.

«Πρώτα Θέματα»
Επιπροσθέτως μέσω της εφημερίδας θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική μορφή τα «Πρώτα Θέματα». Πρόκειται για τις κυριότερες ειδήσεις της βδομάδας.