Νέα πλάνα συνεταιριστικών τραπεζών

Καταχωρήθηκε από τον χρήστη στις 18 Οκτώβριος 2017, στις 12 : 35 ΜΜ Print

Νέα πλάνα συνεταιριστικών τραπεζών

Μέχρι την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 θα υποβάλλουν στην Τράπεζα της Ελλάδος τα σχέδια για την κεφαλαιακή τους ενίσχυση οι Ελληνικές Συνεταιριστικές τράπεζες. Για την κεφαλαιακή ενίσχυση των συνεταιριστικών τραπεζών δεν υπάρχει συγκεκριμένο deadline, εντούτοις πρέπει να γίνει εγκαίρως ώστε αυτές να προλάβουν να επωφεληθούν από το προσδοκώμενο «γύρισμα» της οικονομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νέες κεφαλαιακές ανάγκες είναι πολύ μικρές και διαχειρίσιμες καθώς θα μπορούσαν να καλυφθούν είτε μέσω της κερδοφορίας των συνεταιριστικών τραπεζών είτε με την πώληση συνεταιριστικών μερίδων.
Παράλληλα, δεν τίθεται θέμα δεικτών κεφαλαιακής επάρκειας, καθώς ο δείκτης βασικών εποπτικών κεφαλαίων διαμορφώνεται περίπου στο 11% έναντι του απαιτούμενου 8%.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ , , , ,

Related Posts

Comments are closed.Η «ΔΕΣΜΕΥΣΗ» (ψηφιακή εφημερίδα) θα ενημερώνει
τους αναγνώστες της σε Ελλάδα και εξωτερικό με συνέπεια, σε όποιες πολιτικές και οικονομικές αλλαγές προκύψουν.

Στόχος είναι οι πολίτες να εμπιστευτούν το ψηφιακό έντυπο και να αναγνωρίσουν την δημοσιογραφική έρευνα για να μπορούν να αγγίξουν όλες τις πτυχές της αλήθειας.


Η αρχή της δημοσιογραφίας είναι "όλα στο φώς" και ο αναγνώστης θα κρίνει και θα διαπιστώσει τα πραγματικά γεγονότα.

«Πρώτα Θέματα»
Επιπροσθέτως μέσω της εφημερίδας θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική μορφή τα «Πρώτα Θέματα». Πρόκειται για τις κυριότερες ειδήσεις της βδομάδας.