Κοινή υποβρυχιακή δύναμη Ελλάδας-Ισραήλ

Καταχωρήθηκε από τον χρήστη στις 30 Οκτώβριος 2017, στις 07 : 25 ΠΜ Print

Κοινή υποβρυχιακή δύναμη Ελλάδας-Ισραήλ

Ο Πολεμικός Άξονας Ελλάδας-Ισραήλ ισχυροποιείται με την δημιουργία κοινής υποβρυχιακής δύναμης για την πολεμική δράση εκτός χωρικών υδάτων, στην Ανατολική Μεσόγειο, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Ακόμη τονίζεται «Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ότι από την Κυριακή 22 έως την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ, κατόπιν πρόσκλησης του ομολόγου του Rear Admiral Eli Sharvit.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ΓΕΝ συναντήθηκε με τον ομόλογό του και συζήτησε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Μεταξύ των σημαντικότερων θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η συμμετοχή μονάδων του ισραηλινού Ναυτικού στην άσκηση «ΝΗΡΙΗΣ 17» του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία προγραμματίζεται να διεξαχθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, καθώς και η περαιτέρω αναβάθμιση της διμερούς συνεργασίας σε πολλούς τομείς, κυριότερος εκ των οποίων είναι αυτός των υποβρυχίων.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

ΚΙΝΗΜΑΤΑ , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Comments are closed.Η «ΔΕΣΜΕΥΣΗ» (ψηφιακή εφημερίδα) θα ενημερώνει
τους αναγνώστες της σε Ελλάδα και εξωτερικό με συνέπεια, σε όποιες πολιτικές και οικονομικές αλλαγές προκύψουν.

Στόχος είναι οι πολίτες να εμπιστευτούν το ψηφιακό έντυπο και να αναγνωρίσουν την δημοσιογραφική έρευνα για να μπορούν να αγγίξουν όλες τις πτυχές της αλήθειας.


Η αρχή της δημοσιογραφίας είναι "όλα στο φώς" και ο αναγνώστης θα κρίνει και θα διαπιστώσει τα πραγματικά γεγονότα.

«Πρώτα Θέματα»
Επιπροσθέτως μέσω της εφημερίδας θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική μορφή τα «Πρώτα Θέματα». Πρόκειται για τις κυριότερες ειδήσεις της βδομάδας.