Καταστρατήγηση Εrtopen

Καταχωρήθηκε από τον χρήστη στις 15 Νοέμβριος 2017, στις 17 : 52 ΜΜ Print

Καταστρατήγηση Εrtopen

Αποχωρεί το «Δίκτυο Σπάρτακος» από την ertopen  και καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,και τους Καλφαγιάννη – Κουνή.
Σε ανακοίνωση της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων αναφέρεται «Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιδιώκοντας να «σβήσει» κάθε φωνή αμφισβήτησης και εναντίωσης προχωράει σε μια άθλια μεθόδευση χρησιμοποιώντας τους εργατοπατέρες Καλφαγιάννη και Κουνή  μας είπε ο Νίκος Αργυρίου.
Με εκτελεστικά όργανα τους ιθύνοντες της  ΠΟΣΠΕΡΤ, οι οποίοι όπως αποδείχτηκε χρησιμοποίησαν την ertopen σαν όχημα για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές –συνδικαλιστικές τους φιλοδοξίες, η κυβέρνηση βάζει τέλος σε ένα αυτοδιαχειριζόμενο, ριζοσπαστικό εγχείρημα, τόνισε ο εκπρόσωπος του «Σπάρτακου».
Στην ίδια κατεύθυνση ήταν και οι δηλώσεις που προηγήθηκαν του παραγωγού της εκπομπής  «Κόκκινος Ορίζοντας».  Με δημόσια τοποθέτησή του ο Νίκος Πελεκούδας που παρουσίαζε την εκπομπή και η οποία έκφραζε τις πολιτικές θέσεις του ΕΕΚ  έκανε γνωστό την αποχώρηση.  «Σήμερα όλες οι αρχές που με (μας) έφεραν στα μικρόφωνα της ERTOPEN καταστρατηγούνται με την ακέραια ευθύνη της ΠΟΣΠΕΡΤ.
Η μάχη για να υπάρξει ένα πραγματικό αγωνιστικό αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο συνεχίζεται. Για να αποκτήσουν φωνή όλοι όσοι τους την αρνείται η αστική εξουσία», ήταν η κατακλείδα της δήλωσης του.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

ΚΙΝΗΜΑΤΑ , , , , , , , ,

Related Posts

Comments are closed.Η «ΔΕΣΜΕΥΣΗ» (ψηφιακή εφημερίδα) θα ενημερώνει
τους αναγνώστες της σε Ελλάδα και εξωτερικό με συνέπεια, σε όποιες πολιτικές και οικονομικές αλλαγές προκύψουν.

Στόχος είναι οι πολίτες να εμπιστευτούν το ψηφιακό έντυπο και να αναγνωρίσουν την δημοσιογραφική έρευνα για να μπορούν να αγγίξουν όλες τις πτυχές της αλήθειας.


Η αρχή της δημοσιογραφίας είναι "όλα στο φώς" και ο αναγνώστης θα κρίνει και θα διαπιστώσει τα πραγματικά γεγονότα.

«Πρώτα Θέματα»
Επιπροσθέτως μέσω της εφημερίδας θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική μορφή τα «Πρώτα Θέματα». Πρόκειται για τις κυριότερες ειδήσεις της βδομάδας.