Θεσμική ενημέρωση ΝΔ

Καταχωρήθηκε από τον χρήστη στις 3 Δεκέμβριος 2017, στις 22 : 18 ΜΜ Print

Θεσμική ενημέρωση ΝΔ

Πλήρη ενημέρωση από την πλευρά του Υπουργείου Εξωτερικών για το θέμα της πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία με πρόσβαση σε όλα τα σχετικά έγγραφα, ανεξάρτητα από τη διαβάθμισή τους, ζητάμε επιστολή τους προς τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.
Συγκεκριμένα:

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017
Α.Σ. 45
Προς τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νικόλαο Κοτζιά
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Στη συνέχεια της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή των Ελλήνων για το θέμα της πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία και της αναφοράς του
κ. Πρωθυπουργού, σε απόρρητα έγγραφα, καθώς και σε συνέχεια της σημερινής συζήτησης για το ίδιο θέμα στην Επιτροπή Εξοπλισμών της Βουλής, ζητώ να έχω πλήρη ενημέρωση από την πλευρά του Υπουργείου Εξωτερικών, με πρόσβαση σε όλα τα σχετικά έγγραφα. Ανεξάρτητα από τη διαβάθμισή τους.
Το αίτημα αυτό υποβάλλω ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και αρμόδιος Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας.
Με τη βεβαιότητα ότι δεν θα αρνηθείτε τη θεσμική αυτή ενημέρωση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, περιμένω την άμεση απάντησή σας.

Μετά τιμής
Γ.Σ. Κουμουτσάκος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , , , , , , , ,

Related Posts

Comments are closed.Η «ΔΕΣΜΕΥΣΗ» (ψηφιακή εφημερίδα) θα ενημερώνει
τους αναγνώστες της σε Ελλάδα και εξωτερικό με συνέπεια, σε όποιες πολιτικές και οικονομικές αλλαγές προκύψουν.

Στόχος είναι οι πολίτες να εμπιστευτούν το ψηφιακό έντυπο και να αναγνωρίσουν την δημοσιογραφική έρευνα για να μπορούν να αγγίξουν όλες τις πτυχές της αλήθειας.


Η αρχή της δημοσιογραφίας είναι "όλα στο φώς" και ο αναγνώστης θα κρίνει και θα διαπιστώσει τα πραγματικά γεγονότα.

«Πρώτα Θέματα»
Επιπροσθέτως μέσω της εφημερίδας θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική μορφή τα «Πρώτα Θέματα». Πρόκειται για τις κυριότερες ειδήσεις της βδομάδας.