Επίθεση Twitter κατά ρωσικών ΜΜΕ

Καταχωρήθηκε από τον χρήστη στις 30 Οκτώβριος 2017, στις 12 : 57 ΜΜ Print

Επίθεση Twitter κατά ρωσικών ΜΜΕ

Η κίνηση της εταιρείας κοινωνικών μέσων ενημέρωσης Twitter για την απαγόρευση δύο ρωσικών ειδησεογραφικών εταιρειών από την τοποθέτηση διαφημίσεων στον ιστότοπο είναι μια «καταφανής παραβίαση» διεθνών κανόνων, δήλωσε εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, προσθέτοντας ότι τα μέτρα αντιποίνων είναι αναπόφευκτα.
«Θεωρούμε ότι αυτό είναι ένα ακόμα επιθετικό βήμα που στοχεύει να εμποδίσει τη δραστηριότητα του ρωσικού σταθμού RT», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα σε δήλωση στο κανάλι. Πρόσθεσε ότι το υπουργείο θεωρεί την κίνηση ως «αποτέλεσμα πίεσης από ορισμένες αμερικανικές υπηρεσίες εγκατάστασης και ασφάλειας». «Τα μέτρα ασφαλείας θα ακολουθήσουν φυσικά», πρόσθεσε ο αξιωματούχος.
Ο Ζαχάροβα δήλωσε ότι το βήμα ήταν μια «άνευ προηγουμένου επίθεση» που εμποδίζει τα ρωσικά ΜΜΕ να κάνουν τη δουλειά τους. Προσθέτει ότι το βήμα ήταν μια «καταφανής παραβίαση» τόσο των διεθνών κανόνων όσο και των αμερικανικών νόμων που παρέχουν ελευθερία λόγου. Το γεγονός ότι οι ιδιωτικές εταιρείες εμπλέκονται τώρα αποδεικνύει ότι οι «μεσίτες δύναμης των ΗΠΑ» είναι μετά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δήλωσε η εκπρόσωπος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

ΔΙΕΘΝΗ , , , ,

Related Posts

Comments are closed.Η «ΔΕΣΜΕΥΣΗ» (ψηφιακή εφημερίδα) θα ενημερώνει
τους αναγνώστες της σε Ελλάδα και εξωτερικό με συνέπεια, σε όποιες πολιτικές και οικονομικές αλλαγές προκύψουν.

Στόχος είναι οι πολίτες να εμπιστευτούν το ψηφιακό έντυπο και να αναγνωρίσουν την δημοσιογραφική έρευνα για να μπορούν να αγγίξουν όλες τις πτυχές της αλήθειας.


Η αρχή της δημοσιογραφίας είναι "όλα στο φώς" και ο αναγνώστης θα κρίνει και θα διαπιστώσει τα πραγματικά γεγονότα.

«Πρώτα Θέματα»
Επιπροσθέτως μέσω της εφημερίδας θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική μορφή τα «Πρώτα Θέματα». Πρόκειται για τις κυριότερες ειδήσεις της βδομάδας.