Ενίσχυση τραπεζικών λογαριασμών

Καταχωρήθηκε από τον χρήστη στις 10 Ιούλιος 2017, στις 15 : 53 ΜΜ Print

Ενίσχυση τραπεζικών λογαριασμών

Τη δημιουργία κεφαλαιακών εφεδρειών και την ενίσχυση των εταιρικών και τραπεζικών ισολογισμών για την αντιμετώπιση του ζητήματος των στάσιμων πραγματικών μισθών – που μπορεί να υπονομεύσει την ανάκαμψη και τη δυσαρέσκεια των καυσίμων πρότεινε η Διευθύνων Σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστί Λαγκάρντ στην Σύνοδο των G20 που διεξήχθη στο Αμβούργο (Γερμανία).
«Σύμφωνα με το σχέδιο δράσης του Αμβούργου, τόνισα πέντε προτεραιότητες:
• Εντατικοποίηση μεταρρύθμιση του εμπορίου. Ένα σημαντικό μέρος αυτής της προσπάθειας πρέπει να είναι η μείωση των εμποδίων, επιδοτήσεις και άλλα μέτρα που στρεβλώνουν το εμπόριο.
• Αύξηση των παραγωγικών επενδύσεων υποδομής. Αυτό θα ενισχύσει την απασχόληση και την ανάπτυξη βραχυπρόθεσμα και την παραγωγικότητα μεσοπρόθεσμα.
• Προώθηση της οικονομικής ένταξης. Η αυξημένη πρόσβαση στη χρηματοδότηση, ιδίως για τις γυναίκες, είναι ζωτικής σημασίας για τη στήριξη της βιώσιμης ανάπτυξης – και θα δημιουργήσει εκατομμύρια περισσότερες θέσεις εργασίας.
• Επενδύστε στο ανθρώπινο κεφάλαιο. Για την καλύτερη προετοιμασία προς τους πληθυσμούς να αντιμετωπίσουν τις τεχνολογικές προκλήσεις και τις διαρθρωτικές οικονομικές αλλαγές.
•  Επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων στην αγορά εργασίας. Αυτό περιλαμβάνει την επέκταση της πρόσβασης των ατόμων στην αγορά εργασίας και τη βελτίωση της ευελιξίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

ΔΙΕΘΝΗ , , , , , , , ,

Related Posts

Comments are closed.Η «ΔΕΣΜΕΥΣΗ» (ψηφιακή εφημερίδα) θα ενημερώνει
τους αναγνώστες της σε Ελλάδα και εξωτερικό με συνέπεια, σε όποιες πολιτικές και οικονομικές αλλαγές προκύψουν.

Στόχος είναι οι πολίτες να εμπιστευτούν το ψηφιακό έντυπο και να αναγνωρίσουν την δημοσιογραφική έρευνα για να μπορούν να αγγίξουν όλες τις πτυχές της αλήθειας.


Η αρχή της δημοσιογραφίας είναι "όλα στο φώς" και ο αναγνώστης θα κρίνει και θα διαπιστώσει τα πραγματικά γεγονότα.

«Πρώτα Θέματα»
Επιπροσθέτως μέσω της εφημερίδας θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική μορφή τα «Πρώτα Θέματα». Πρόκειται για τις κυριότερες ειδήσεις της βδομάδας.