Εμπορική συμφωνία Ηνωμένου Βασιλείου-ΗΠΑ

Καταχωρήθηκε από τον χρήστη στις 19 Ιούνιος 2017, στις 12 : 50 ΜΜ Print

Εμπορική συμφωνία Ηνωμένου Βασιλείου-ΗΠΑ

Η συμφωνία ελευθέρου εμπορίου μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Πολιτειών τέθηκε επί τάπητος στις επαφές του Βρετανού υπουργού Διεθνούς Εμπορίου Λάιαμ Φοξ με Αμερικανούς αξιωματούχους στην Ουάσιγκτον την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017.
Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο κ. Φοξ, η επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον «θα βοηθήσει να τεθούν οι βάσεις για μια πιθανή μελλοντική συμφωνία ελευθέρου εμπορίου Βρετανίας – ΗΠΑ».
Ο κ. Φοξ θα έχει συναντήσεις με τον εκπρόσωπο Εμπορίου των ΗΠΑ Ρόμπερτ Λάιτιζερ καθώς και με τον επικεφαλής του Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου.
Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, θα πραγματοποιηθούν οι επίσημες συνομιλίες Ηνωμένου Βασιλείου – Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Brexit.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΑ , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Comments are closed.Η «ΔΕΣΜΕΥΣΗ» (ψηφιακή εφημερίδα) θα ενημερώνει
τους αναγνώστες της σε Ελλάδα και εξωτερικό με συνέπεια, σε όποιες πολιτικές και οικονομικές αλλαγές προκύψουν.

Στόχος είναι οι πολίτες να εμπιστευτούν το ψηφιακό έντυπο και να αναγνωρίσουν την δημοσιογραφική έρευνα για να μπορούν να αγγίξουν όλες τις πτυχές της αλήθειας.


Η αρχή της δημοσιογραφίας είναι "όλα στο φώς" και ο αναγνώστης θα κρίνει και θα διαπιστώσει τα πραγματικά γεγονότα.

«Πρώτα Θέματα»
Επιπροσθέτως μέσω της εφημερίδας θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική μορφή τα «Πρώτα Θέματα». Πρόκειται για τις κυριότερες ειδήσεις της βδομάδας.