Εμπλοκή Προξένου για πώληση όπλων

Καταχωρήθηκε από τον χρήστη στις 14 Νοέμβριος 2017, στις 09 : 29 ΠΜ Print

Εμπλοκή Προξένου για πώληση όπλων

«Σε μια από τις σπάνιες και πάντα προσεκτικές δημόσιες παρεμβάσεις της, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων διαμαρτύρεται για την πρωτοφανή στοχοποίηση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας του Έλληνα του Προξένου στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, επειδή ο τελευταίος «τόλμησε», ως όφειλε, να ενημερώσει τους προϊσταμένους του για την επίσημη θέση αξιωματούχων της Σαουδικής Αραβίας.
Είναι απορίας άξιον ότι ο αρμόδιος Υπουργός Εξωτερικών δεν έχει μέχρι στιγμής αποδοκιμάσει τις απαξιωτικές αναφορές του κ. Καμμένου προς δημόσιο λειτουργό του δικού του Υπουργείου, αλλά μάλιστα, δια της σιωπής του φαίνεται να τις επικροτεί. Επιπλέον ο Υπουργός των Εξωτερικών ακύρωσε τιμωρητικά και την μετάθεση του Προξένου από το Ριάντ στο Λονδίνο καίτοι αυτή είχε αποφασιστεί από το καλοκαίρι.
Ο Υπουργός των Εξωτερικών έχει τη θεσμική και πολιτική υποχρέωση να αποκαλύψει όσα γνωρίζει για την σκοτεινή υπόθεση της πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, καθώς είναι προφανές ότι αυτή, ηθελημένα ή μη, άμεσα ή έμμεσα, εμπλέκει και το Υπουργείο του οποίου προΐσταται»  δήλωσε ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας τη σιωπή του Υπουργού Εξωτερικών για το μείζον ζήτημα της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία και την εμπλοκή του Προξένου στο Ριάντ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , , , , , , , , , , , ,

Related Posts

Comments are closed.Η «ΔΕΣΜΕΥΣΗ» (ψηφιακή εφημερίδα) θα ενημερώνει
τους αναγνώστες της σε Ελλάδα και εξωτερικό με συνέπεια, σε όποιες πολιτικές και οικονομικές αλλαγές προκύψουν.

Στόχος είναι οι πολίτες να εμπιστευτούν το ψηφιακό έντυπο και να αναγνωρίσουν την δημοσιογραφική έρευνα για να μπορούν να αγγίξουν όλες τις πτυχές της αλήθειας.


Η αρχή της δημοσιογραφίας είναι "όλα στο φώς" και ο αναγνώστης θα κρίνει και θα διαπιστώσει τα πραγματικά γεγονότα.

«Πρώτα Θέματα»
Επιπροσθέτως μέσω της εφημερίδας θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική μορφή τα «Πρώτα Θέματα». Πρόκειται για τις κυριότερες ειδήσεις της βδομάδας.