Ελεύθερος αρχηγός αστυνομίας Καταλωνίας

Καταχωρήθηκε από τον χρήστη στις 7 Οκτώβριος 2017, στις 17 : 32 ΜΜ Print

Ελεύθερος αρχηγός αστυνομίας Καταλωνίας

Ο διοικητής της καταλανικής αστυνομίας και οι ηγέτες του κινήματος υπέρ της ανεξαρτησίας της ισπανικής αυτής επαρχίας εξήλθαν ελεύθεροι από το δικαστήριο της Μαδρίτης το οποίο είναι επιφορτισμένο με υποθέσεις εθνικής ασφάλειας, όπου είχαν κληθεί να παρουσιαστούν. Κανένας περιοριστικός όρος δεν έχει επιβληθεί εις βάρος τους, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του δικαστηρίου.
Οι κατηγορίες εις βάρος του Χοσέπ Λουίς Τραπέρο, Διοικητή της Αστυνομίας, του Ζόρντι Σάντσες και του Ζόρντι Κούσαρτ –προέδρων των δύο πιο ισχυρών αυτονομιστικών ενώσεων, της Καταλανικής Εθνικής Συνέλευσης (ANC) και της Omnium– εξακολουθούν να ισχύουν. Η Τερέσα Λαπλάνα, αναπληρώτρια Διοικητής της Σστυνομίας, εναντίον της οποίας έχουν επίσης ασκηθεί διώξεις, κατέθεσε στο δικαστήριο μέσω βιντεοσύνδεσης.
Όλοι κατηγορούνται στο πλαίσιο «έρευνας για ανταρσία» σε σχέση με τις διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2017 στη Βαρκελώνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΑ , , , , , , , , , ,

Related Posts

Comments are closed.Η «ΔΕΣΜΕΥΣΗ» (ψηφιακή εφημερίδα) θα ενημερώνει
τους αναγνώστες της σε Ελλάδα και εξωτερικό με συνέπεια, σε όποιες πολιτικές και οικονομικές αλλαγές προκύψουν.

Στόχος είναι οι πολίτες να εμπιστευτούν το ψηφιακό έντυπο και να αναγνωρίσουν την δημοσιογραφική έρευνα για να μπορούν να αγγίξουν όλες τις πτυχές της αλήθειας.


Η αρχή της δημοσιογραφίας είναι "όλα στο φώς" και ο αναγνώστης θα κρίνει και θα διαπιστώσει τα πραγματικά γεγονότα.

«Πρώτα Θέματα»
Επιπροσθέτως μέσω της εφημερίδας θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική μορφή τα «Πρώτα Θέματα». Πρόκειται για τις κυριότερες ειδήσεις της βδομάδας.