Ελεύθερη με εγγύηση Πρόεδρος Καταλανικού κοινοβουλίου

Καταχωρήθηκε από τον χρήστη στις 11 Νοέμβριος 2017, στις 10 : 39 ΠΜ Print

Ελεύθερη με εγγύηση Πρόεδρος Καταλανικού κοινοβουλίου

Ελεύθερη αφέθηκε η πρόεδρος του Καταλανικού κοινοβουλίου Κάρμε Φορκαντέλ αφού κατέβαλε  εγγύηση των 150.000 ευρώ σύμφωνα με  δήλωση εκπροσώπου του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ισπανίας. Η πρόεδρος του Καταλανικού κοινοβουλίου πέρασε μιά νύκτα σε φυλακή κοντά στη Μαδρίτη. Οι υπόλοιποι πέντε βουλευτές του Καταλανικού κοινοβουλίου, που παρουσιάστηκαν την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου στο πλαίσιο της έρευνας για «στάση», αφέθηκαν ελεύθεροι, όμως τέσσερις εξ αυτών πρέπει να καταβάλουν σε διάστημα μίας εβδομάδας εγγύηση 25.000 ευρώ.
Η Καταλανική Εθνική Συνέλευση (ANC), μια ισχυρή ένωση των αυτονομιστών, έχει ανακοινώσει ότι «θα πληρώσει τις εγγυήσεις των μελών του κοινοβουλίου» της Καταλωνίας και έχει ζητήσει από τους υποστηρικτές τους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση των χρημάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΚΑΙΡΑ , , , , ,

Related Posts

Comments are closed.Η «ΔΕΣΜΕΥΣΗ» (ψηφιακή εφημερίδα) θα ενημερώνει
τους αναγνώστες της σε Ελλάδα και εξωτερικό με συνέπεια, σε όποιες πολιτικές και οικονομικές αλλαγές προκύψουν.

Στόχος είναι οι πολίτες να εμπιστευτούν το ψηφιακό έντυπο και να αναγνωρίσουν την δημοσιογραφική έρευνα για να μπορούν να αγγίξουν όλες τις πτυχές της αλήθειας.


Η αρχή της δημοσιογραφίας είναι "όλα στο φώς" και ο αναγνώστης θα κρίνει και θα διαπιστώσει τα πραγματικά γεγονότα.

«Πρώτα Θέματα»
Επιπροσθέτως μέσω της εφημερίδας θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική μορφή τα «Πρώτα Θέματα». Πρόκειται για τις κυριότερες ειδήσεις της βδομάδας.