Δολοφονική επίθεση κατά ΠΑΣΟΚ

Καταχωρήθηκε από τον χρήστη στις 7 Νοέμβριος 2017, στις 12 : 30 ΜΜ Print

Δολοφονική επίθεση κατά ΠΑΣΟΚ

«Αυτό που έγινε σήμερα ήταν μια δολοφονική ενέργεια. Ήταν περαστικοί στο πεζοδρόμιο, ήταν εργαζόμενοι, ήταν επαγγελματίες της περιοχής, κάτοικοι της περιοχής, ήταν οι αστυνομικοί που φρουρούσαν. Θα μπορούσαμε αυτή τη στιγμή να θρηνούμε θύματα. Και θεωρώ πια μετά από τόσους μήνες, τόση μεγάλη συζήτηση γύρω από το θέμα, της φύλαξης του ΠΑΣΟΚ αλλά κυρίως του δικαιώματος στην ασφάλεια των πολιτών που κατοικούν στο κέντρο της Αθήνας, ότι υπάρχει εγκληματική αμέλεια της κυβέρνησης» δήλωσε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, σχετικά με την επίθεση κατά των Γραφείων του ΠΑΣΟΚ.
Ακόμη ανέφερε «Έχουμε ζητήσει κατ’ επανάληψη την παραίτηση του κ. Τόσκα. Έφτασα να μιλήσω με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, γιατί πια το θέμα έχει ξεπεράσει τον αρμόδιο υπουργό. Δεσμεύθηκαν ότι θα υπάρξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση του προβλήματος, διότι σας υπενθυμίζω ότι πριν από λίγους μήνες είχαμε τραυματία αστυνομικό από μια αντίστοιχη επίθεση και τίποτα δεν έχει γίνει.
Το αποτέλεσμα είναι ότι τώρα αναλαμβάνει την υπόθεση η αντιτρομοκρατική που σημαίνει ότι δεν είναι μια απλή υπόθεση. Έχουμε τουλάχιστον τρεις κάλυκες, η έρευνα είναι σε εξέλιξη, δεν μπορώ να έχω τα πλήρη στοιχεία και επαναλαμβάνω ότι δεν μπορεί να  υπάρχει στο κέντρο της Αθήνας ένα άβατο με την ανοχή της κυβέρνησης. Είναι αδιανόητο και ως εδώ.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , , , , ,

Related Posts

Comments are closed.Η «ΔΕΣΜΕΥΣΗ» (ψηφιακή εφημερίδα) θα ενημερώνει
τους αναγνώστες της σε Ελλάδα και εξωτερικό με συνέπεια, σε όποιες πολιτικές και οικονομικές αλλαγές προκύψουν.

Στόχος είναι οι πολίτες να εμπιστευτούν το ψηφιακό έντυπο και να αναγνωρίσουν την δημοσιογραφική έρευνα για να μπορούν να αγγίξουν όλες τις πτυχές της αλήθειας.


Η αρχή της δημοσιογραφίας είναι "όλα στο φώς" και ο αναγνώστης θα κρίνει και θα διαπιστώσει τα πραγματικά γεγονότα.

«Πρώτα Θέματα»
Επιπροσθέτως μέσω της εφημερίδας θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική μορφή τα «Πρώτα Θέματα». Πρόκειται για τις κυριότερες ειδήσεις της βδομάδας.