Διεθνής διάκριση Τράπεζας Πειραιώς

Καταχωρήθηκε από τον χρήστη στις 30 Οκτώβριος 2017, στις 16 : 27 ΜΜ Print

Διεθνής διάκριση Τράπεζας Πειραιώς

Σημαντική διάκριση, στο Διεθνές Συνέδριο του Συνδέσμου Employee Assistance Professionals (EAPA), απέσπασαν η Τράπεζα Πειραιώς και η Hellas EAP για την καινοτόμα και αποτελεσματική εφαρμογή των EAP υπηρεσιών. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Λος  Άντζελες από τις 3-6 Οκτωβρίου 2017.
Ο Διεθνής Σύνδεσμος Employee Assistance Professionals (EAPA) είναι ο μεγαλύτερος και πιο αξιόπιστος οργανισμός για επαγγελματίες στις υπηρεσίες υποστήριξης εργαζομένων.
Στο φετινό ετήσιο συνέδριο του EAPA, στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 2.000 επαγγελματίες του χώρου από 35 χώρες, η Τράπεζα Πειραιώς και η Εταιρεία Hellas EAP, πάροχος των EAP Προγραμμάτων για την Τράπεζα, βραβεύθηκαν στην κατηγορία EAP Quality Award για την εξαιρετική εφαρμογή των EAP Προγραμμάτων, σύμφωνα με τα διεθνή EAPA, στην δεκαετή τους εφαρμογή στον οργανισμό.
Η βράβευση της Τράπεζας, στηρίχθηκε στα παραδείγματα καινοτόμων και αποτελεσματικών στρατηγικών και υπηρεσιών που αφορούν στην προαγωγή ενός ψυχοκοινωνικά υγιούς περιβάλλοντος εργασίας με έμφαση στην υποστήριξη των εργαζομένων και της οικογένειάς τους και τη διασφάλιση του ψυχοκοινωνικού ρίσκου που απορρέει από τον ανθρώπινο παράγοντα.
Σημαντικό ρόλο στη διάκριση είχε η εφαρμογή αξιόπιστων εργαλείων μέτρησης των υπηρεσιών όπως το Workplace Outcomes Suite (WOS) Tool που αποδεικνύουν σε μετρήσιμους επιχειρηματικούς όρους την αποτελεσματικότητα (ROI) των υπηρεσιών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ , , , , , , ,

Related Posts

Comments are closed.Η «ΔΕΣΜΕΥΣΗ» (ψηφιακή εφημερίδα) θα ενημερώνει
τους αναγνώστες της σε Ελλάδα και εξωτερικό με συνέπεια, σε όποιες πολιτικές και οικονομικές αλλαγές προκύψουν.

Στόχος είναι οι πολίτες να εμπιστευτούν το ψηφιακό έντυπο και να αναγνωρίσουν την δημοσιογραφική έρευνα για να μπορούν να αγγίξουν όλες τις πτυχές της αλήθειας.


Η αρχή της δημοσιογραφίας είναι "όλα στο φώς" και ο αναγνώστης θα κρίνει και θα διαπιστώσει τα πραγματικά γεγονότα.

«Πρώτα Θέματα»
Επιπροσθέτως μέσω της εφημερίδας θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική μορφή τα «Πρώτα Θέματα». Πρόκειται για τις κυριότερες ειδήσεις της βδομάδας.