Διάσπαση ευρωπαϊκού μπάσκετ

Καταχωρήθηκε από τον χρήστη στις 27 Νοέμβριος 2017, στις 14 : 42 ΜΜ Print

Διάσπαση ευρωπαϊκού μπάσκετ

«Είναι επιτακτική ανάγκη να αποφευχθεί η περαιτέρω διάσπαση του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είναι βέβαιο ότι δεν θα υπάρξει  νικητής από  την παράλογη διένεξη FIBA και Euroleague. Αντιθέτως, χαμένοι θα είναι πρωτίστως τα εκατομμύρια ευρωπαίων φιλάθλων του Μπάσκετ.
Και οι δυο πλευρές πρέπει να καταλάβουν ότι η διαμάχη τους τραυματίζει σοβαρά το αυτοδιοίκητο του αθλητισμού. Η Διακοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τον αθλητισμό είναι έτοιμη να υποστηρίξει με όλες της τις δυνάμεις τη συμφωνία που ελπίζουμε ότι θα επιτευχθεί μεταξύ των δυο πλευρών και  να ζητήσει από  την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να  την κάνει αποδεκτή. Τα χρονικά περιθώρια επίλυση ς του προβλήματος στενεύουν και πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους» δήλωσαν ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης και ο Πρόεδρος της Διακοινοβουλευτικής ομάδας για τον αθλητισμό κ. Santiago Fisas, με  αφορμή την δραματική κατάσταση που επικρατεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ λόγω της διαμάχης FIBA και Euroleague.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

ΔΙΕΘΝΗ , , , , , , , , ,

Related Posts

Comments are closed.Η «ΔΕΣΜΕΥΣΗ» (ψηφιακή εφημερίδα) θα ενημερώνει
τους αναγνώστες της σε Ελλάδα και εξωτερικό με συνέπεια, σε όποιες πολιτικές και οικονομικές αλλαγές προκύψουν.

Στόχος είναι οι πολίτες να εμπιστευτούν το ψηφιακό έντυπο και να αναγνωρίσουν την δημοσιογραφική έρευνα για να μπορούν να αγγίξουν όλες τις πτυχές της αλήθειας.


Η αρχή της δημοσιογραφίας είναι "όλα στο φώς" και ο αναγνώστης θα κρίνει και θα διαπιστώσει τα πραγματικά γεγονότα.

«Πρώτα Θέματα»
Επιπροσθέτως μέσω της εφημερίδας θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική μορφή τα «Πρώτα Θέματα». Πρόκειται για τις κυριότερες ειδήσεις της βδομάδας.