Γαβριήλ Σακελλαρίδης διευθυντής ελληνικού τμήματος Διεθνούς Αμνηστίας

Καταχωρήθηκε από τον χρήστη στις 6 Σεπτέμβριος 2017, στις 17 : 33 ΜΜ Print

Γαβριήλ Σακελλαρίδης διευθυντής ελληνικού τμήματος Διεθνούς Αμνηστίας

Νέος γενικός διευθυντής του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας αναλαμβάνει, έπειτα από δημόσια αναγγελία για την πλήρωση της θέσης, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, όπως ανακοινώθηκε από την οργάνωση.
«Οι προκλήσεις για το νέο διευθυντή είναι υψηλές, αφού υπάρχει μία διαρκής απειλή για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ως αποτέλεσμα της οικονομικής, κοινωνικής και προσφυγικής κρίσης στη χώρα μας, αλλά και ένα δυσμενές διεθνές περιβάλλον για την ισότητα, τη δικαιοσύνη και την αξιοπρέπεια των ανθρώπων» τονίζεται στην ανακοίνωση. Με δεδομένο ότι το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας στηρίζεται αποκλειστικά σε συνδρομές και χορηγίες των μελών και των υποστηρικτών του και δεν δέχεται κρατική ή διακρατική χρηματοδότηση, καθήκον του νέου διευθυντή, σύμφωνα με την οργάνωση, είναι η ανάπτυξη του Τμήματος και η διασφάλιση της οικονομικής ανεξαρτησίας του σε μία δύσκολη χρονική περίοδο. Στο άμεσο μέλλον, το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας, υποστηρίζοντας πάντα τις διεθνείς εκστρατείες του κινήματος, θα συνεχίσει τη δράση του σε θέματα σχετικά με την κατάσταση στη χώρα, όπως για παράδειγμα τα δικαιώματα των μεταναστών/ριών και προσφύγων, τα δικαιώματα των ατόμων ΛΟΑΤΚΙ, την αστυνομική αυθαιρεσία και τα εγκλήματα μίσους.
Πρόεδρος του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου είναι η κ. Αναστασία Μπουρδάρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

ΚΙΝΗΜΑΤΑ , , ,

Related Posts

Comments are closed.Η «ΔΕΣΜΕΥΣΗ» (ψηφιακή εφημερίδα) θα ενημερώνει
τους αναγνώστες της σε Ελλάδα και εξωτερικό με συνέπεια, σε όποιες πολιτικές και οικονομικές αλλαγές προκύψουν.

Στόχος είναι οι πολίτες να εμπιστευτούν το ψηφιακό έντυπο και να αναγνωρίσουν την δημοσιογραφική έρευνα για να μπορούν να αγγίξουν όλες τις πτυχές της αλήθειας.


Η αρχή της δημοσιογραφίας είναι "όλα στο φώς" και ο αναγνώστης θα κρίνει και θα διαπιστώσει τα πραγματικά γεγονότα.

«Πρώτα Θέματα»
Επιπροσθέτως μέσω της εφημερίδας θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική μορφή τα «Πρώτα Θέματα». Πρόκειται για τις κυριότερες ειδήσεις της βδομάδας.