«Αρπακτικά» λαϊκών σπιτιών

Καταχωρήθηκε από τον χρήστη στις 5 Δεκέμβριος 2017, στις 10 : 23 ΠΜ Print

«Αρπακτικά» λαϊκών σπιτιών

«Πρεμιέρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ακίνητης περιουσίας η Τετάρτη 29 Νοέμβρη, και ένας δρόμος για την απώλεια σε ό,τι κατάφερε η λαϊκή οικογένεια με ιδρώτα και στερήσεις να αποκτήσει ανοίγει διάπλατα.
Σε μια σύντομη προηγούμενη περίοδο, μια απολύτως μαύρη προπαγάνδα από τα φερέφωνα της παρούσας συγκυβέρνησης, προκειμένου να ωραιοποιήσει την προσαρμογή στις μνημονιακές δεσμεύσεις, ήταν σε εξέλιξη. Το αποκορύφωμά της ήταν οι κοινές δηλώσεις των υπουργών Δικαιοσύνης, Οικονομικών και Δημόσιας Τάξης (λέγεται και Προστασίας του Πολίτη), που με χαρά ανακοίνωσαν όχι μόνο την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, αλλά και τις διώξεις όσων θα αντιδράσουν σ΄ αυτούς.» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μ-Λ ΚΚΕ.
Επίσης υπογραμμίζεται «H μαύρη προπαγάνδα από εφημερίδες και κανάλια απέδιδε στις αντιδράσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς την πρόθεση να καλύψουν μεγαλοσχήμονες του πλούτου, ώστε να συνεχίσουν τις ασυδοσίες τους. Έγραφαν και διέδιδαν πως προστατεύουν βίλες στα βόρεια προάστια της Αθήνας και σε άλλες περιοχές της χώρας. Σε απόλυτο παραλήρημα Τσακαλώτος και Κοντονής – ειδικά αυτός – ελεεινολόγησαν με ασύστολα ψεύδη σε βάρος των αντιδράσεων που εκδηλώθηκαν την Τετάρτη, ενώ ένας οχετός ύβρεων εξαπολύθηκε και στα λεγόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από εντεταλμένους λασπολόγους υποστηρικτές της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, επιστράτευσαν υπουργούς όπως ο Πολάκης, μέχρι και περιώνυμους πρωθυπουργικούς συμβούλους όπως ο γνωστός Καρανίκας.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , , , , , , , , , ,

Related Posts

Comments are closed.Η «ΔΕΣΜΕΥΣΗ» (ψηφιακή εφημερίδα) θα ενημερώνει
τους αναγνώστες της σε Ελλάδα και εξωτερικό με συνέπεια, σε όποιες πολιτικές και οικονομικές αλλαγές προκύψουν.

Στόχος είναι οι πολίτες να εμπιστευτούν το ψηφιακό έντυπο και να αναγνωρίσουν την δημοσιογραφική έρευνα για να μπορούν να αγγίξουν όλες τις πτυχές της αλήθειας.


Η αρχή της δημοσιογραφίας είναι "όλα στο φώς" και ο αναγνώστης θα κρίνει και θα διαπιστώσει τα πραγματικά γεγονότα.

«Πρώτα Θέματα»
Επιπροσθέτως μέσω της εφημερίδας θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική μορφή τα «Πρώτα Θέματα». Πρόκειται για τις κυριότερες ειδήσεις της βδομάδας.