Αμαρτωλή υπόθεση Τσίπρα-Καμμένου

Καταχωρήθηκε από τον χρήστη στις 1 Δεκέμβριος 2017, στις 10 : 34 ΠΜ Print

Αμαρτωλή υπόθεση Τσίπρα-Καμμένου

«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ επιμένει να διακινεί διάφορα σενάρια με ένα βασικό χαρακτηριστικό. Την προσπάθειά της να συγκαλύψει την υπόθεση των παράνομων ενεργειών του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου σε σχέση και με αφορμή την απόπειρα σύναψης σύμβασης πώλησης πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Σε συνέχεια υπογραμμίζεται «Προφανώς, δεν έχει λάβει υπόψη της στα σοβαρά τους ισχυρισμούς μας και τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκομίσαμε στη Βουλή. Ούτε τις αντιδράσεις της κοινής γνώμης όπως αυτές διαπιστώνονται και εξωτερικεύονται από την συντριπτική πλειοψηφία του Τύπου, που δεν κηδεμονεύεται ούτε υπακούει στις κυβερνητικές επιθυμίες. Ούτε τους διεθνείς Οργανισμούς με τεράστιο κύρος, που επισημαίνουν την παρανομία και την ανηθικότητα μιας τέτοιας πρωτοβουλίας από την πλευρά του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου με την συνενοχή του ίδιου του Πρωθυπουργού.
Είναι, εξάλλου, πεντακάθαρο ότι δεν πέρασε η προσπάθεια του Υπουργού Εξωτερικών και άλλων κορυφαίων στελεχών να αποτρέψουν την βαθύτερη έρευνα της αμαρτωλής αυτής υπόθεσης, με την επίκληση δήθεν παραβίασης των διατάξεων περί απορρήτου, κατασκοπίας και προδοσίας της χώρας. Δεν είναι πολιτειακά μυστικό ό,τι είναι ήδη γνωστό στην ξένη χώρα. Αυτό το έχουν αποφασίσει ήδη τα ανώτατα δικαστήρια της χώρας. Γι’ αυτό και αψηφήσαμε τις απειλές και τους εκβιασμούς και τελικά πήραμε την πρωτοβουλία κατάθεσης στη Βουλή των δήθεν απόρρητων εγγράφων, που είχαν περιέλθει σε γνώση μας.
Η κυβερνητική προσπάθεια φίμωσης της αντιπολίτευσης και του Τύπου δεν θα περάσει.
Η έρευνα εμπλοκής του μοιραίου δίδυμου «Καμμένου – Τσίπρα» σε μια αμαρτωλή υπόθεση θα συνεχιστεί. Και θα ολοκληρωθεί. Μέσα στους συνταγματικούς κανόνες και διαδικασίες.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Facebooktwittergoogle_plusmailFacebooktwittergoogle_plusmail

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , , , , , ,

Related Posts

Comments are closed.Η «ΔΕΣΜΕΥΣΗ» (ψηφιακή εφημερίδα) θα ενημερώνει
τους αναγνώστες της σε Ελλάδα και εξωτερικό με συνέπεια, σε όποιες πολιτικές και οικονομικές αλλαγές προκύψουν.

Στόχος είναι οι πολίτες να εμπιστευτούν το ψηφιακό έντυπο και να αναγνωρίσουν την δημοσιογραφική έρευνα για να μπορούν να αγγίξουν όλες τις πτυχές της αλήθειας.


Η αρχή της δημοσιογραφίας είναι "όλα στο φώς" και ο αναγνώστης θα κρίνει και θα διαπιστώσει τα πραγματικά γεγονότα.

«Πρώτα Θέματα»
Επιπροσθέτως μέσω της εφημερίδας θα αποστέλλονται με ηλεκτρονική μορφή τα «Πρώτα Θέματα». Πρόκειται για τις κυριότερες ειδήσεις της βδομάδας.